Oliho rok 2020 – Chůze

Rok 2020 se pro nás rovná – leden, únor, karanténa, nemocnice, karanténa a Vánoce. I přes takto mimořádně náročný rok je fantastické, co vše Oli zvládnul a naučil se. Pomalu se z něj stává čím dál větší parťák, který si umí říct, co chce.


ABSOLVOVANÉ TERAPIE

Minulý rok moc nepřál návštěvám neuroklinik a lázní. A tak jsme ani neměli možnost vyzkoušet něco nového. Kromě již zaběhnutých návštěv lázní, neurokliniky, fyzioterapie, logopedie a ergoterapie jsme se více zaměřili na práci doma. Více jsme procvičovali cílenou hru a zvyšovali tak Oliho soustředěnost. Přestala jsem se tolik zaměřovat na “preciznost” domacích cvičení, ale více se snažím, aby to přirozeně vyplynulo ze společné aktivity a pozornosti, kterou si s Olim věnujeme.

CHŮZE

Začátkem léta jsme absolvovali 14denní cvičení v Axonu v obleku TheraSuid. Cvičení Oliho krásně “nakoplo” a domů po 14 dnech odcházel po svých vlastních bez potřeby další opory. 

Radost z toho dosažení obrovského milníku nám vydržel necelý měsíc. Zanedlouho udeřila epilepsie.

O této etapě roku 2020 se více dozvíte v následujícím článku Oliho rok 2020 – Epilepsie.

Více se pak o Oliho cestě k prvním krůčkům dozvíte na instagramu @our.life.with.angel a nebo facebooku Asociace genové terapie.

    Kontaktní informace:




    Adresa:





      Informace o firmě:



      Sídlo firmy:



      Kontaktní osoba: